Lue franchising-alan uusimmat uutiset täältä: www.franchisenews.fi.

 

Maksuttomia Franchisingyrittäjäksi -infotilaisuuksia Helsingissä keväällä, lisätietoja: www.fbc.fi

Lue uusin Tie Franchisingyrittäjäksi -opas täältä:

Avoimet yrittäjäpaikat:

 

Franchisingseminaarit:

  

Tulevat koulutustapahtumat

02.05.2017

DiFM - Diploma in Franchise Management

Diploma in Franchise Management – DiFM - on ketjujohtamisen korkeakoulu!

DiFM on monipuolinen valmennusohjelma ketjun johto- ja kehitystehtävissä työskenteleville. Ohjelmassa käydään läpi kaikki franchisingliiketoiminnan oleellisimmat osa-alueet yrittäjärekrytoinnista ketjunohjaukseen. Tehokas ja intensiivinen, mutta samalla pitkäkestoinen ja kokonaisvaltainen ohjelma tarjoaa ketjujohtajalle keinoja sekä itsensä että koko ketjun kehittämiseen.

Jo yhdeksäs valmennus starttaa elokuussa 2017. 

Franchising - yrityksen kasvumallina

Suosittu perusseminaarimme on tarkoitettu kaikille franchisingketjun rakentamisesta ja kehittämisestä kiinnostuneille sekä franchisingtoiminnan sidosryhmille.

Franchising yrityksen kasvumallina -seminaarissa opit: mitä franchisingliiketoiminta on, mikä on franchisingliiketoiminnan ydin ja miten hyödynnät sitä käytännön tasolla, mitkä ovat franchisingketjun menestystekijät sekä miten starttaat franchisingliiketoiminnan onnistuneesti ilman turhia kompastuksia.

Seuraava seminaari järjestetään 8.11.2017. Seminaari pidetään Helsingissä Holiday Inn Messukeskuksessa, joka sijaitsee Pasilan juna-aseman vieressä. Seminaari alkaa klo 9.00 ja päättyy klo 16.00. Lue lisää osoitteessaa www.fbc.fi.

 

Franchisingyrittäjän Ammattitutkinto

Franchisingyrittäjän Ammattitutkinto on erityisesti ketjuyrittäjille kehitetty, uudenlainen yrittäjävalmennusohjelma. Valmennukseen voivat osallistua kaikki yrittäjät, ketjusta tai alasta riippumatta. Koulutus järjestetään yhteistyössä Opetushallituksen hyväksymän oppilaitoksen kanssa. Tämä mahdollistaa sen, että ohjelma valmistaa suorittamaan samalla virallisen, Opetushallituksen hyväksymän Yrittäjän Ammattitutkinnon (YAT).

Valmennusohjelman teemoina ovat:

·         opi johtamaan yritystäsi ja suunnittelemaan liiketoimintaasi

·         kehitä myyntiäsi ja tee lisää liikevaihtoa

·         sitouta ja johda henkilöstösi yrityksesi voimavaraksi

·         tee itsellesi yrityksesi talous- ja tunnusluvut tutuksi

·         ota täysi hyöty irti ketjun jäsenyydestäsi

·         kehitä itseäsi yrittäjänä - ajankäyttö ja asiat hallintaan.

 

Franchisingilla kasvuun - seminaari

Iltapäiväseminaari ketjujohdolle ja franchisingtoiminnasta kiinnostuneille! Vierailevana huippualustajana Ed Rensi (ent. McDonald'sin toimitusjohtaja). Lisäksi tilaisuudessa kuullaan M Room-ketjun menestystarina!

Seminaarissa käsitellään franchisingtoiminnan menestystekijöitä, joilla yritys saadaan tehokkaaseen kasvuun. Vierailevana alustajana toimii McDonald'sin entinen toimitusjohtaja Ed Rensi, joka on lähtenyt tukemaan suomalaisen ketjun, M Roomin kasvua USA:ssa. Seminaarissa kuullaankin myös M Roomin menestystarina ketjun partneri Markku Kososen toimesta.

Franchisingilla Kasvuun -seminaarissamme opit franchisingista kasvumallina, mm. seuraavista näkökulmista:

  • mitkä ovat ketjun kasvun edellytykset?
  • miten franchising saadaan vauhtiin?
  •  franchising kansainvälistymisen mallina
  • miten kasvuketjut rekrytoivat yrittäjiä?

Seminaari järjestetään Helsingissä, Pasilassa keskiviikkona 14. kesäkuuta. Koulutus alkaa klo 12.30 ja päättyy klo 16.00. Lisätiedot ja ilmoittautuminen osoitteessa www.fbc.fi.

 

Franchising - infotilaisuudet yrittäjille

Infotilaisuudet ovat tarkoitettu kaikille niille, jotka miettivät yrittäjyyttä franchisingketjussa. Tilaisuuteen osallistuminen on maksutonta. Lue lisää sivuiltamme www.fbc.fi.

 

Lue lisää koulutuksistamme: www.fbc.fi

« Takaisin

Sivuston toteutus Whitestone Oy - Design by Striking