UUSI TIE FRANCHISINGYRITTÄJÄKSI -OPAS ON JULKAISTU

Uusi tie Franchising-yrittäjäksi opas

Tie Franchisingyrittäjäksi -opas on osoittanut tarpeellisuutensa ja suosionsa franchisingyrittäjyydestä kiinnostuneitten keskuudessa. Päivitetty julkaisu on juuri tullut painosta ja siitä on ilmestynyt myös digiversio. Alkuvuodesta julkaistaan Opas myös nettisivuina: www.franchisingyrittaja.fi.

Tie Franchisingyrittäjäksi -opas on laajasti ketjujen ja yritysneuvontapisteiden käytössä oleva julkaisu, joka on nyt päivitetty ja juuri julkaistu. Ko. tahot sekä FranCon Groupin eri liiketoiminnat ja Suomen Franchising-Yhdistys jakavat opasta maksutta franchisingyrittäjyydestä kiinnostuneille.

Painetun julkaisun lisäksi Opas on luettavissa sähköisenä näköisjulkaisuna mm. FranConin, Franchise Business Collegen ja Ketju.fin sivustoilla. Lisäksi jakelu täydentyy merkittävästi vuoden 2023 alussa, jolloin avautuu franchisingyrittaja.fi -nettisivusto, jonka sisältönä on nimenomaan Oppaan asiat.

”Tie Franchisingyrittäjäksi -opas on ainoa maksuton, suomenkielinen tietolähde franchisingyrittäjyydestä ja siksi hyvin tarpeellinen julkaisu markkinoilla. Usein ketjun yrittäjyydestä kiinnostuneella ei ole aiempaa kokemusta franchisingista ja siksi opas on omiaan helpottamaan perustiedon antamisessa ennen päätöksentekoa.”, kertoo projektipäällikkö Katja Makkonen Franchise Newsistä, joka on julkaisun tuottaja. 

”Kesällä tehdyn Franchising Barometrin mukaan yli puolet (57 %) Suomessa toimivista franchisingketjuista arvioi, että ketjun yrittäjien määrä kasvaa tulevan vuoden aikana. Avoimia yrittäjäpaikkoja on siis ketjuissa paljon tarjolla. Uskonkin, että Tie Franchisingyrittäjäksi -oppaalle riittää runsaasti kiinnostusta markkinoilla. Lisäksi useat ketjut käyttävät opasta apuvälineenä yrittäjärekrytoinnissa, koska ne ovat huomanneet julkaisun lisäarvon omalle toiminnalleen”, toteaa puolestaan franchisingasiantuntija Henri Laakso FranCon Franchise Consultingista.

Painettua opasta voi tilata jaettavaksi pelkillä postimaksuilla Franchise Newsin toimistolta sähköpostitse: news@franchisenews.fi.

OPAS ON LUETTAVISSA MYÖS DIGILEHTENÄ TÄÄLLÄ.

Samankaltaiset artikkelit