Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tarjoamia konsultointi- ja koulutuspalveluja, joiden avulla yritys voit kehittää toimintaansa ulkopuolisen asiantuntijan ohjauksessa kustannustehokkaasti. ELY-keskukset ovat kilpailuttaneet joukon kokeneita liikkeenjohdon asiantuntijoita, joiden palveluita voi nyt hankkia kohtuullisin kustannuksin ELY-keskuksen kautta.

FranCon Franchise Consulting oli mukana kilpailutuksessa ja se valittiin yhdeksi hyväksytyistä asiantuntijapalveluitten tuottajaksi. Tämä avaa nyt mahdollisuuden myös franchisingliiketoimintaa suunnitteleville ja harjoittaville yrityksille hakea taloudellista tukea FranConin tuottamiin analyysi- ja konsultointipalveluihin kasvuun ja/tai kansainvälistymiseen liittyvissä hankkeissa. Liiketoiminnan analysointivaiheeseen on mahdollista saada 1-2 taloudellisesti tuettua konsultointipäivää. Tuki on 80% konsultoinnin hinnasta. Kehittämisvaiheen konsultointiin on mahdollista saada 2–5 päivää kerrallaan, ja korkeintaan 15 päivää kolmen vuoden aikana. Tämän vaiheen taloudellinen tukiosuus 75%.

ELY-keskuksen palvelu on tarkoitettu toimintansa vakiinnuttaneille pk-yrityksille, jotka haluavat kehittyä suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti. Yritys voi olla esimerkiksi hakemassa kasvua kotimaassa tai kansainvälisesti, tehostamassa toimintaansa tai suunnittelemassa omistajanvaihdosta. Toimiala- tai yhtiömuotorajoituksia ei ole. Palvelusta löytyy lisätietoa hakuohjeineen sivuilta: Yritysten kehittämispalvelut – Yritysten kehittämispalvelut – ELY-keskus (ely-keskus.fi)