Kaikkien aikojen ensimmäinen Franchisingalan Kasvu Open starttaa. FranCon Group on mukana ohjelmassa tukemassa kotimaisia kasvuyrityksiä, jotka suunnittelevat, rakentavat tai jo toteuttavat kasvuaan franchisingmallilla.

Franchising Kasvupolku® on alueellinen tai toimialakohtainen ohjelmakokonaisuus, joka sisältää 2-3 tapahtumapäivää ja digitaalista työskentelyä oman aikataulun mukaan. Kasvupolun tavoite on sparrata yritysten liiketoimintaa, ratkaista yritysten kasvuhaasteita ja tehostaa verkostoitumista. Ohjelmat ovat maksuttomia.

– Franchising Kasvupolku® tarjoaa hakijoille hienon mahdollisuuden rakentaa verkostoja ja saada tukea liiketoiminnan nostamiseen uudelle tasolle! Olemme mielissämme tilaisuudesta osallistua franchisingyritysten kasvun vauhdittamiseen tässä ohjelmassa, toteaa FranCon Groupiin kuuluvan Franchise Business Collegen liiketoimintajohtaja Essi Liljemark.

Hakuaika ohjelmaan on 14.2.-20.3.2022. Lue lisää: https://franchisenews.fi/francon-group-mukana-franchising-kasvupolku-sparrausohjelmassa