Franchise Business College (FBC) on vahvistanut organisaatiotaan uudella franchisingalan osaajalla, kun Essi Liljemark aloitti FBC:n palveluksessa 8.3.2021 alkaen.

Essi Liljemarkin tehtäviin kuuluu ennen kaikkea FBC:n koulutuspalveluiden kehittäminen ja valmennusprojektien johtaminen.

Aiemmin Essi on toiminut erilaisissa liikkeenjohdon tehtävissä mm. kiinteistöalalla ja asiantuntijaliiketoiminnassa, joissa hän on toiminut niin ketjujohtajana, yrittäjänä kuin johtajana perinteisen yritysmallin yksiköissäkin.

Franchisingalan kasvun vauhdittaja

Frantrain Oy:n omistama Franchise Business College (FBC) on ainoa Suomessa yksinomaan franchisingvalmennuksiin keskittynyt koulutuspalveluiden tarjoaja. FBC:n asiakkaita ovat Suomen markkinoilla toimivat franchisingketjut sekä franchisingin pariin hakeutuvat yritykset ja yrittäjät. FBC tarjoaa asiakkailleen erilaisia valmennus- ja koulutuskokonaisuuksia, niin valmiilla tuotekonsepteilla kuin räätälöityinä palveluinakin.

”Ketjujohdon ja ketjun yrittäjien osaamisen kehittäminen on keskeinen osa ketjujen menestyksen rakentamista, jota haluamme olla toteuttamassa yhä vahvemmin”, Essi linjaa FBCn missiota.