Ota yhteyttä icon-menu

FranCon Group - Punainen Risti

27. marraskuuta 2017

FranCon Group - Punainen Risti 

FranCon Group on tukee Syyrian sota-alueella asuvia lapsia. Heille miinat, pommit ja räjähteet ovat jokapäiväine vaara. Monelle räjähdyksen vammauttamalle joudutaan tekemään amputaatio. Iso osa potilaista on lapsia ja teini-ikäisiä, jotka ovat loukkaantuneet räjähteestä kesken leikin tai työnteon.
 

Näin teet lahjoituksen,
 

Tilaa lasku, jonka avulla yrityksesi voi tehdä lahjoituksen. Tilauslomakkeen lödät tästä >>
Lahjoituksen tehneet yritykset saavat käyttöönsä Punaisen Ristin joulubannerin.
Autamme mielellämme lahjoittamiseen liittyvissä kysymyksissä.
 

Eeva Arrajoki
020 701 2274
eeva.arrajoki@punainenristi.fi

 

FranCon Group etsii tiimiinsä Markkinointikoordinaattoria

21. marraskuuta 2017

FranCon Group etsii tiimiinsä Markkinointikoordinaattoria


 

FranCon Franchise Consulting on franchisingliiketoimintaan erikoistunut yritys, joka tarjoaa asiantuntijapalveluitaan franchisingyrityksille ja alan sidosryhmille. Tarjoamme palveluitamme kolmella eri brändillä liiketoiminta-alueittain: Konsultointipalvelut www.francon.fi, koulutuspalvelut www.fbc.fi ja yrittäjärekrytointipalvelut www.ketju.fi. Lisäksi ylläpidämme franchisingsektorin ainoaa uutiskanavaa: www.franchisenews.fi 
 

Olemme konsultoineet ja kouluttaneet ketjujohtoa ja yrittäjiä Suomessa jo vuodesta 1994 ja olemme markkinajohtaja alallamme. Toimimme myös aktiivisena jäsenenä kansainvälisessä yhteistyöverkostossa International Franchise Consultants Network  www.ifcn-franchise.com.  
 

Haemme nyt jatkuvaan työsuhteeseen osa-aikaista Markkinointikoordinaattoria. Työtehtävät käsittävät pääosin koulutusprojekteihimme sekä yrittäjärekrytointipalveluihimme liittyviä tukitehtäviä sekä palveluiden markkinoinnin että toteuttamisen osalta. Lisäksi tehtäviin kuuluu hallinnollisia tehtäviä, kuten asiakasrekisterin ylläpito ja laskutus. Tarjoamamme työ on monipuolista, työajat ovat joustavat ja työskentely hyvin itsenäistä. Kehittyminen vastuullisempiin tehtäviin on mahdollista. Työaika vaihtelee kuukausittain siten, että joinakin kuukausina on mahdollisuus myös täysiaikaiseen työskentelyyn. Toimipaikkamme sijaitsee Pasilassa, aivan Messukeskuksen vieressä, siis erinomaisten hyvien yhteyksien varrella.
 

Edellytämme hakijalta erinomaista suomen kielen taitoa (sekä suullinen että kirjallinen), sujuvaa englannin kielen taitoa, hyviä taitoja Office-ohjelmien käytössä, kommunikointikykyä, omatoimisuutta, joustavuutta ja halua työskennellä pienen tiimin aktiivisena jäsenenä. Aiempi kokemus koulutus- ja rekrytointipalveluista sekä franchisingista katsotaan suureksi eduksi, muttei ole välttämätöntä.
 

Mikäli olet kiinnostunut, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 15.12. mennessä osoitteeseen: henri.laakso@francon.fi.  

Franchisingsektorin Kasvuselvitys 2017 loppuraportti tilattavissa

13. marraskuuta 2017

Franchisingsektorin Kasvuselvitys 2017 loppuraportti tilattavissa

Tutkimuksen on toteuttanut ketjuista riippumaton, alan johtava asiantuntijayritys, FranCon Franchise Consulting yhteistyössä Suomen Franchising-Yhdistyksen, Telian, Ferratumin ja Lexian kanssa.

Selvitys tehtiin keräämällä tiedot 179 Suomessa toimivilta franchisingketjuilta. Se on kattavin vuosittain Suomessa tehtävä tutkimus franchisingketjuista, niiden tilasta ja kasvunäkymistä.Franchisingsektori kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, mutta haluatko tietää kuinka paljon tai millä toimialoilla odotetaan kasvua eniten? Tai haluatko tietää, mikä on keskimääräinen ketjun koko Suomessa eri toimialoilla? Loppuraportista selviää nämä ja paljon muuta, kuten:

franchisingketjujen lukumäärä Suomessa
ketjujen toimialajakauma sekä keskimääräinen koko ja tyyppi
yksiköitten (omat ja yrittäjävetoiset) lukumäärä kokonaisuudessaan, ketjuissa keskimäärin ja eri toimialoilla sekä kehitysnäkymät
liikevaihdon kehitys ja keskimäärät ketjuissa eri toimialoilla
suomalaisten ketjujen kansainvälistymisaste ja maat, joihin ketjut ovat laajentuneet 

Tilaa koko loppuraportti, joka toimitetaan sähköisessä muodossa.

Loppuraportin hinta on 299 e + alv

Tilaa raportti osoitteesta: posti@francon.fi

Franchise News 2/2017 in ilmestynyt!

26. syyskuuta 2017

Franchise News 2/2017 in ilmestynyt!

Syksyn lehdestä löydät muun muassa juttua Franchise News Day 2017 -tapahtumasta sekä Suomessa toimivien franchisingketjujen Top 10 -listaukset.Tutustu lehteen täällä.

Franchise News on Suomen ainoa kausijulkaisu, joka jo yli 10 vuoden ajan on keskittynyt franchisingtoimintaan. Lehdestä löydät alan uusimmat ajankohtaiset aiheet, tapahtumat ja uutiset sekä paljon tietoa siitä, mitä on meneillään franchisingkentällä.

Uusi Tie Franchisingyrittäjäksi -opas ilmestynyt!

5. syyskuuta 2017

Uusi Tie Franchisingyrittäjäksi -opas ilmestynyt!

Opas on tarkoitettu kaikille franchisingyrittäjyydestä kiinnostuneille ja sitä suunnitteleville perusoppaaksi franchisingyrittäjyyden tarkasteluun ja aloittamiseen. Sen tavoitteena on myös lisätä yleistä tietoutta franchisingyrittäjyydestä mm. eri sidosryhmien keskuudessa. Opas tehtiin yhteistyössä Ketju.fi:n, FranCon Franchise Consultingin ja Franchise Newsin kanssa.


Opasta jaetaan mm. ketjujen, yritysneuvontapisteiden (uusyrityskeskukset, TE-toimistot, ELY-keskukset, kunnalliset yritysneuvojat jne.), sidosryhmien (pankit ja muut rahoitusorganisaatiot, vakuutusyhtiöt, tilitoimistot jne.), Suomen Franchising-Yhdistyksen, FranCon Franchise Consultingin, Ketju.fi:n, Franchise Business Collegen sekä Tie Franchisingyrittäjäksi –valmennusohjelman ja muiden tilaisuuksien kautta.Opas sisältää ns.tietosivut sekä aloittavalle franchisingyrittäjälle tärkeät yhteydet.

Tietosivut vastaavat alkavalle yrittäjille mm. seuraaviin tärkeisiin kysymyksiin: 
- mitä on franchising ja franchisingyrittäjyys?
- miksi lähteä franchisingyrittäjäksi?
- onko franchising minulle sopivin yrittäjyyden malli? 
- mitä franchisingyrittäjyyden aloittaminen vaatii? 
- miten selvitän minulle sopivan ketjun ja konseptin?
- mitä minun tulee tietää sopimuksesta? 
- miten haen ketjun yrittäjäksi? 
- mitä asioita minun tulee suunnitella oman franchisingyrittäjyyden aloittamiseksi? 
- miten rahoitan oman yritykseni? 
 

Oppaasta on myös e-lehtiversio. Opas on luettavissa tästä >>

Painettua opasta voi tilata jaettavaksi eteenpäin (min.12 kpl). Tilaaja maksaa vain toimitusmaksun (5€) ja postimaksun. Oppaita voi tilata sähköpostitse osoitteesta info@franchisenews.fi.